Nutellás, gyümölcsös Óriás Palacsinta - Pocsai Renátától

Nutellás, gyümölcsös Óriás Palacsinta - Pocsai Renátától
Liszt, 2db tojás, pici tej, szódavíz, barack,eper,ananász, tejszínhab,  karamella öntet.

A hozzávalókat,összekeverem csomó mentesre,és öntök bele pici olajat.

Aztán fogom a palacsinta sütőr öntök bele pici olajat,és várok picit h melegedjen aztán bele teszem a palacsinta masszát és megsütöm egyik oldalát, aztán meg fordítom és amíg szépen sül addig teszek bele nutellát és gyümit(barack,eper,ananász) és rá hajtom az egyik felét aztán a tányérra teszem és ráhajtom a másik oldalát is és háromszöget hajtok igy belőle.Tetszés szerint tejszínhabbal csoki öntettel díszítve.(nekem karamellás öntetem volt). Jó Étvágyat:-)

Küldd be Te is a recepted és nyerd meg a páros belépődet a Fővárosi Palacsintafesztiválra. www.palafeszt.hu ;)

A palacsinta története

A palacsinta története

A palacsinta eredete a római korból származik, neve latinul placenta volt. A lepényszerű tésztát kerek kövön vagy a legendárium szerint bronzpajzson sütötték. Azonban tudni kell a pajzsos sütésről, hogy a római legionáriusok pajzsa a Scutum valójában fából készült, akárcsak a Clipeus, vagyis megkérdőjelezhető ennek igazságalapja.

Bővebben

60.000+ érdeklődő és még két hónap a Palacsinta Fesztiválig

60.000+ érdeklődő és még két hónap a Palacsinta Fesztiválig

Még két hónap van a Fővárosi Palacsinta Fesztiválig, de már több mint 60.000-ren jelezték, hogy érdeklődnek az esemény után. Nyíltan állíthatjuk, hogy a Fővárosi Palacsintafesztivál a 2017-es év egyik prémium fesztiválja lesz, hiszen a statisztikai adatokból kiindulva több tízezer látogató teszi majd tiszteletét Szeptember 23.-án a Fővárosi Rendezvényparkban. Amennyiben szeretne Ön is részt venni a rendezvény sikerében és szeretne kitelepülni, úgy a Kitelepülői regisztráció menüpont alatt tudja elküldeni a regisztrációját!

Bővebben

50.000+ érdeklődő a Fővárosi Palacsinta Fesztivál eseményben

50.000+ érdeklődő a Fővárosi Palacsinta Fesztivál eseményben

Magyarország egyik legjobban várt Gasztro eseménye lett a szeptemberi Fővárosi Palacsinta Fesztivál. A Fesztivál még csak pár hónap múlva lesz de már most több mint 50.000 érdeklődő van a Fesztivál Facebook eseményében. A részletes programok hamarosan a hivatalos weboldalon a www.palafeszt.hu oldalon és a Fővárosi Palacsinta Fesztivál facebook eseményében: www.facebook.com/events/429158374141209

Bővebben

Fővárosi Palacsinta Fesztivál Szeptember 23.-án!

Fővárosi Palacsinta Fesztivál Szeptember 23.-án!

Óriási érdeklődés övezi az év legnagyobb és legizgalmasabb gasztro fesztiválját, a szeptember 23.-án Budapest szívében megrendezésre kerülő Fővárosi Palacsinta Fesztivált!

Eddig több mint 40.000 ember jelezte a facebookon az érdeklődését a fesztivál iránt, ez is mutatja, hogy mennyire népszerű ez az édesség a magyarok körében.

Bővebben

Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : Palafeszt.hu 2017