Részeg palacsinta a Fővárosi Palacsinta Fesztiválon

Részeg palacsinta a Fővárosi Palacsinta Fesztiválon
Részeg palacsinta a Fővárosi Palacsinta Fesztiválon! Hogy pontosan mi is lesz ez az ügyességi játék? Hogy jön össze a részegség és a Palacsinta?

A Fővárosi Rendezvénypark adottságaiból adódóan már többször volt vezetéstechnikai nap. A szervezők a hagyományos koncertes gasztrofesztivál hangulat mellett a játékos vetélkedőkkel várják a fesztiválozókat. A részegszemüveg.hu-val közösen a közlekedésbiztonságra felhívva a részeg palacsinta elnevezésű játékot is szerveznek ahol meg tapasztalhatják a nevezők, hogy ittas-bódult állapotban mennyire másabban reagál is az ember. A részeg palacsinta játék lényege, hogy egy búvárszemüveg szerű szemüvegben ami a bódult ittas állapotot szimulálja kell egy szlalompályát teljesíteni. Természetesen lesz még csavar a történetben, de ez majd Szeptember 23.-án a Fővárosi Palacsinta Fesztiválon fog kiderülni.

 

Palafeszt: Pontosan mit is tudnak ezek a szemüvegek?

Részegszemüveg.hu: Ezek a szemüvegek a bódult, illuminált állapotot szimulálják, beleértve az óvatosságot, a növekvő reakcióidőket, zavartságot, virtuális torzulásokat, a mélység és távolság megbecsülésének változását, a periférikus látás csökkenését, limitált ítélőképességet és döntési képességet, korlátozott mozgáskoordinációt.

Palafeszt: Ezek szerint minden ember aki felveszi a szemüveget, megtapasztalja a bódult állapotot?

Részegszemüveg.hu: Természetesem a szemüveg hatása ugyanúgy mint az alkohol emberi szervezetre gyakorolt hatása sok tényezőtől függ. Tehát nem várhatjuk mindenkinél ugyanazt a reakciót. De lényegében igen. A zavart, bódult állapot szimulálása garantált.
További információk a szemüvegekről: www.reszegszemuveg.hu
Vedd meg most az 500 db kedvezményes elővételes jegy egyikét a Fővárosi Palacsinta Fesztiválra!

Vedd meg most az 500 db kedvezményes elővételes jegy egyikét a Fővárosi Palacsinta Fesztiválra!

Kattints az Online jegyvásárlásra és vedd meg most az 500 db kedvezményes jegy egyikét sorban állás nélkül bankkártyával percek alatt, és ugye ráadásul kedvezményesen!

Bővebben

60.000+ érdeklődő és még két hónap a Palacsinta Fesztiválig

60.000+ érdeklődő és még két hónap a Palacsinta Fesztiválig

Még két hónap van a Fővárosi Palacsinta Fesztiválig, de már több mint 60.000-ren jelezték, hogy érdeklődnek az esemény után. Nyíltan állíthatjuk, hogy a Fővárosi Palacsintafesztivál a 2017-es év egyik prémium fesztiválja lesz, hiszen a statisztikai adatokból kiindulva több tízezer látogató teszi majd tiszteletét Szeptember 23.-án a Fővárosi Rendezvényparkban. Amennyiben szeretne Ön is részt venni a rendezvény sikerében és szeretne kitelepülni, úgy a Kitelepülői regisztráció menüpont alatt tudja elküldeni a regisztrációját!

Bővebben

Fővárosi Palacsinta Fesztivál Szeptember 23.-án!

Fővárosi Palacsinta Fesztivál Szeptember 23.-án!

Óriási érdeklődés övezi az év legnagyobb és legizgalmasabb gasztro fesztiválját, a szeptember 23.-án Budapest szívében megrendezésre kerülő Fővárosi Palacsinta Fesztivált!

Eddig több mint 40.000 ember jelezte a facebookon az érdeklődését a fesztivál iránt, ez is mutatja, hogy mennyire népszerű ez az édesség a magyarok körében.

Bővebben

A palacsinta története

A palacsinta története

A palacsinta eredete a római korból származik, neve latinul placenta volt. A lepényszerű tésztát kerek kövön vagy a legendárium szerint bronzpajzson sütötték. Azonban tudni kell a pajzsos sütésről, hogy a római legionáriusok pajzsa a Scutum valójában fából készült, akárcsak a Clipeus, vagyis megkérdőjelezhető ennek igazságalapja.

Bővebben

Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : Palafeszt.hu 2017